Promocijska Voda: Učinkovit Način Oglaševanja Vašega Podjetja

Promocijska voda je postala priljubljena izbira za podjetja, ki želijo izstopiti na trgu in povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke.

Toda zakaj je promocijska voda tako učinkovita?

Vsakodnevna Uporaba: Voda je osnovna potreba vsakega človeka. Personalizirane steklenice vode z vašim logotipom ali sporočilom bodo ljudje uporabljali vsak dan, kar pomeni, da bodo redno izpostavljeni vašemu oglaševanju.

Mobilnost: Steklenice vode je enostavno prenašati. Ko ljudje nosijo vašo promocijsko vodo, postanejo hojoči plakati, ki promovirajo vaše podjetje.

Prilagodljivost: Oblikovanje steklenic lahko prilagodite glede na ciljno publiko, dogodek ali promocijo. To omogoča večjo fleksibilnost in ciljno usmerjenost vašega oglaševanja.

Cena: V primerjavi z drugimi marketinškimi strategijami je promocijska voda relativno poceni, a učinkovita metoda za dosego širokega občinstva.

Promocijska voda ponuja podjetjem inovativen in učinkovit način za promocijo svoje blagovne znamke. Je prilagodljiva, stroškovno učinkovita in lahko doseže širok razpon potrošnikov. Če še niste razmislili o uporabi promocijske vode kot dela vaše marketinške strategije, je morda čas, da začnete.

 

Naročite promocijsko vodo pri Cana Water.

Dejstva, ki jih morate vedeti glede naravne mineralne in izvirske vode

Na svetu ni najboljše vode, kot ni najboljšega vina in ne piva. Naravno vodo moramo predstavljati kot naravni produkt, ki ima svoj kraj izvira.

Voda je najpomembnejša pijača na svetu. Brez vode ne bi bilo življenja. Prav tako marsikatere druge pijače ne bi obstajale, saj jih večina bazira na vodni osnovi (npr. žgane pijače, vino, pivo …). Zato jo obravnavajmo kot nekaj posebnega, edinstvenega. Ne pa kot samoumevno dobrino.

Odlična voda si zasluži posebno mesto na mizi.  Ali ste vedeli, da lahko različne vode kombinirate k različnim jedem in vinom? Voda ni namenjena temu, da nevtralizira okus, ampak da ga obogati.

Kako ločimo naravne vode?

Vode ločimo po vsebnosti mineralov, okrajšava se imenuje TDS (celotna količina topnih mineralnih sestavin). Vsaka naravna voda ima na embalaži oznako koliko mineralov ima prisotnih. Preverite koliko jih ima vaša najljubša voda:

  • Super nizka vsebnost mineralov do 50 mg/l
  • Nizka vsebnost mineralov od 50 do 250 mg/l
  • Srednja vrednost mineralov od 250 do 800 mg/l
  • Visoka vrednost mineralov od 800 mg/l do 1500 mg/l
  • Zelo visoka vrednost mineralov od 1500 mg/l in več

Vode ločimo med negazirane in gazirane. Gazirane vode se naprej delijo v štiri kategorije:

  • Nežno gazirana
  • Lahko gazirana
  • Srednje gazirana
  • Zelo gazirana

Naravne vode lahko pridobivamo iz različnih vrst izvirov:

  1. Izvirski izvir – voda izvira iz hribov, alp.
  2. Arteški izvir – voda na površje pride sama od sebe. Arteški izviri so najbolj zaščiteni izviri glede onesnaževanja, ker je voda vedno pod pritiskom.
  3. Vodnjaški izvir –podobno kot pri arteškem izviru, vendar voda na površje pride s pomočjo črpanja.
  4. Deževnica – v nekaterih državah, kjer je čisto ozračje, imajo na voljo deževnico. Gre za zelo nizko vsebnost mineralov in zelo čisto vodo.
  5. Voda iz ledu – na severu polnijo vodo iz ledene gore in jo stekleničijo. Gre za več tisoč let staro vodo, ki je zelo nizko mineralizirana.
  6. Ledenik – pred več kot 20.000 leti je površje zemlje bilo pokrito z ledenikom. V nekaterih državah polnijo vodo iz ledenika. Tovrstna voda je zelo nizko mineralizirana in ima podoben okus kot deževnica.

Čistost voda

Čistost voda nam pove, kako je naravna voda zaščitena pred onesnaženjem. To določajo izmerjene vrednosti nitratov v vodi.

  • Vrhunsko 0 – 1 mg nitratov/l
  • Zelo dobro 1 – 4 mg nitratov/l
  • Dobro 4 – 7 mg nitratov/l
  • Sprejemljivo 7 – 10 mg nitratov/l
  • Pitna 10 – 50 mg nitratov/l

Verjamemo, da vam je tale zapis podal nova znanja glede vode in razširila pogled o tem, da voda ni samo voda. V gostinstvu po svetu najdemo poleg vinskih kart tudi karte različnih vod. Ko pridemo v gostinski lokal pričakujemo, da nimajo samo ene vrste piva, ene vrste vina, soka, žgane pijače … Prav tako se v svetu pričakuje, da imajo v svoji ponudbi različne vrste vod, ki jih natakarji priporočajo k različnim jedem. Veseli me, da so se tudi v Sloveniji začele premikati meje in prepričanja glede raznovrstne ponudbe vode v gostinstvu.

Če bi želeli izvedeti več o vodi ali imeti profesionalno vodeno degustacijo vode, nam pišite na info@canawater.eu

 napisal:

Borut Niko Huber

Prvi Finewater sommelier v Sloveniji

 

Izvedi več o naravni vodi Cana Royal Water

Cana Royal Water na dogodku najbogatejših družin sveta

Zgodba o uspehu vode iz majhne vasice na Goričkem se nadaljuje. Cana Royal Water je potovala na največje in najbolj ekskluzivno srečanje na svetu – 9th Global Family Office Investment Summit, ki je potekalo od 18. – 20. Junija 2019 v Monacu. Kot uradna voda na dogodku, ki združuje najbogatejše družine sveta,  se je »sukala« v imenitni družbi elitnih zasebnih vlagateljev, šejkov, uglednih lastnikih podjetij, članov kraljevih družin, finančnih družin iz vsega sveta. Edinstvena in nepozabna izkušnja je Cano obogatila za odlične strokovne nasvete, poslovne priložnosti mreženja in čezmejnega vodilnega sodelovanja. S svojim prefinjenim okusom pa je seveda  bogatila in razvajala trenutke vseh sodelujočih.

 

7 razlogov, zakaj vaše telo nujno potrebuje vodo

Ohranjanje hidracije je ključnega pomena za zdravje in dobro počutje, vendar pa je še vedno veliko ljudi, ki ne zaužijejo dovolj tekočine dnevno. Spadate morda tudi vi med njih? Odkrijte 7 razlogov, zakaj je pomembno, da spijete dovolj vode.

 

Nekaj dejstev o pitju vode:

  • Odrasli ljudje imamo 60% vode v telesu, naša kri vsebuje 90% vode.
  • Ni določene maksimalne količine vnosa vode, ki bi jo dnevno morali zaužiti.
  • Voda je ključna za delovanje ledvic in drugih telesnih funkcij.
  • Ko smo dehidrirani, koža postane bolj občutljiva.
  • Pitje vode, namesto soka, lahko pomaga pri izgubi prekomerne telesne teže.

 

Za pravilno delovanje vse celice in organi telesa potrebujejo vodo.

 

  1. Mazivo za sklepe

 

Hrustanec, ki ga najdemo v sklepih in diskih hrbtenice, vsebuje okoli 80% vode. Dolgotrajna dehidracija lahko zmanjša sposobnost amortiziranja sklepov, kar lahko pripelje do bolečin v sklepih.

 

  1. Regulira telesno temperaturo

 

Voda, ki je shranjena v srednjih plasteh kože, pride na površino kože kot znoj, ko se telo segreje. Ko izhlapi, ohlaja telo (pri športu).

 

Nekateri znanstveniki so povedali, da, ko je v telesu premalo vode, se shranjevanje toplote stopnjuje in tako je posameznik manj sposoben prenašati toplotno sevanje.

 

Če imamo veliko vode v telesu, lahko zmanjšamo telesno obremenitev, če se med vadbo pojavi toplotni “stres”.

 

  1. Prenaša kisik po vsem telesu

 

Kri je sestavljena iz več kot 90% vode, kri pa prenaša kisik po vsem telesu, kar je ključno za pravilno delovanje naših organov.

 

  1. Preprečuje poškodbe ledvic

 

Ledvice uravnavajo tekočino v telesu. Nezadostna količina vode lahko vodi do nastanka ledvičnih kamnov in drugih težav.

 

  1. Izboljša učinkovitost med vadbo

 

Nekateri znanstveniki trdijo, da bi večja poraba vode lahko povečala učinkovitost med aktivnostjo. Ugotovljeno je bilo, da dehidracija zmanjša učinkovitost pri dejavnostih, ki trajajo dlje kot 30 minut.

 

  1. Izguba teže

 

Voda lahko pomaga tudi pri izgubi telesne teže, če jo pijemo namesto sladkih sokov in gazirane sladke pijače. Pitje vode pred obroki lahko pomaga preprečiti prenajedanje, saj voda ustvari občutek sitosti.

 

  1. Blaži možgane, hrbtenjačo in druga občutljiva tkiva

 

Dehidracija lahko vpliva na strukturo in delovanje možganov. Prav tako sodeluje pri proizvodnji hormonov in nevrotransmiterjev. Dolgotrajna dehidracija lahko vodi do težav pri razmišljanju in razumevanju.

 

Kako dobimo vodo v telo?

 

Nekaj vode, ki jo telo potrebuje, pridobimo z živili z veliko vsebnostjo vode, kot so juhe, paradižnik, pomaranče, večino pa dobimo s pitno vodo in drugimi pijačami.

 

Med vsakodnevnim delovanjem telo izgublja vodo, ki jo je zato potrebno nadomestiti. Vodo izgubljamo s potenjem, uriniranjem, prav tako vodo izgubljamo z dihanjem.

 

Piti vodo, bodisi iz pipe ali iz steklenice, je najboljši vir tekočine za telo.

 

Priporočljiv vnos tekočine

 

Količina vode, ki jo potrebujemo vsak dan, se razlikuje od osebe do osebe, odvisno od tega, kako aktivni smo, koliko se potimo, itd.

 

Ni določene maksimalne količine vode, ki jo potrebno dnevno zaužiti, vendar pa obstaja splošno dejstvo o tem, kakšen je zdrav vnos vode:

 

  • moški okoli 3,7 l
  • ženske okoli 2,7 l

 

80% te tekočine bi morali zaužiti z vodo oziroma drugimi pijačami, ostanek pa pridobimo iz hrane.

 

Z našo vodo Cana Royal Water ne boste zaužili zgolj dovolj tekočine, ampak boste hkrati z njo dobili ogromno kalcija, in sicer kar 340 mg/l. Kalcij ima pomembno vlogo pri gradnji kosti v človeškem telesu in ohranjanju njihove trdnosti. Poleg tega, da kalcij gradi ogrodje našega telesa, ima pomembno vlogo tudi pri ohranjanju zdravih zob in dlesni.

 

Cana Royal Water je še posebna zaradi tega, ker vsebuje zgolj 8 mg/l natrija in jo lahko deklariramo kot “primerna za dieto z malo natrija”. Večino natrija zaužijemo preko uporabe kuhinjske soli. Čeprav je natrij nujen za normalno delovanje telesnih funkcij, lahko prevelik vnos povzroča tudi zdravstvene težave, kot je povišan krvni pritisk, ki škodi našemu srcu in ožilju.

 

Pobrskajte na naši spletni strani in odkrijte več o naši edinstveni vodi iz neokrnjene narave, za naročilo pa lahko kliknete kar sem >>.

 

Cana Royal Water v Cannesu

Cana Royal Water prva slovenska voda, ki je bila uradna voda na filmskem festivalu v Cannesu – Monaco BWF

Ponosni in počaščeni smo, da je CANA ROYAL WATER imela »glavno vlogo« na najprestižnejšem mednarodnem filmskem festivalu v Cannesu, saj je bila izbrana za uradno vodo na dogodku Monaco Better Word Forum. S svojo prefinjeno sestavo in okusom je razvajala brbončice najpomembnejšim in svetovno znanim igralcem iz sveta filma, sponzorjem, ambasadorjem in vsem tistim, ki s povezanostjo želijo graditi boljši svet. Bilo je nepozabno, razburljivo in CANA je svoj del odigrala več kot odlično in profesionalno. Nekaj glamuroznih utrinkov iz dogodka pa v spodnji galeriji.

 

Add to cart